Våra foton är klickbara för större version. Fotona är skyddade enligt upphovslagen och får inte användas av utomstående.


tisdag 19 september 2017

Sammanfattning från v9 - v12 2017

Kommer komma några sammanfattningar för att komma ikapp sen sist.Vecka 9:

Tisdag 20/2

Vi fick besök av Ulla Manhem som gick igenom olika grönsaker, oljor mm vad dom är bra för.
Efteråt gjorde vi chokladpudding med bland annat avokado som en ingrediens.
Vecka 10:

Tisdag 7/3

Vi började med att kolla på en odlingsfilm i vårat rum för att senare avsluta dagen uppe i fikarummet med att test äta olika frukter som var över sen förra veckan, såsom honungsmelon, banan, äpple, päron och granatäpple.Onsdag 8/3

Beskärning av äppelträden stod på schemat idag. Men jag(Pernilla) minns inte om vi gjorde det eller ej. Men vad jag vet är att vi var upp i fikarummet och vårat lilla fina kokvrå och gjorde Smoothies med olika örter i bland annat. Och sen gjorde vi en plåt med massa goda grönsaker, ugnsrostade grönsaker som vi senare avnjöt med lite mer örter och en kall sås till det.

Torsdag 9/3

Dagen spenderades ute i växthuset.


Vecka 11:

Tisdag 14/3

Besök av Annelie Ö.


Onsdag 15/3

Utflykt till Sundsvall och butiken Herbanist på schemat idag. Fikakorgen packad och vi var alla nyfikna på denna affär. En mycket annorlunda butik som sticker ut i mängden från alla andra blomster butiker. Utbudet är helt annorlunda och butiken ligger i Sundsvalls gamla brandstation.

Torsdag 16/3

Tillverkning i köket stod på tapeten idag.


Vecka 12:

Tisdag 21/3

Vi började dagen med att inventera alla bären som fanns i frysen. Senare begav vi oss ner till växthuset för att pollinera persikoträdet och en fika innan avslut för dagen.Onsdag 22/3

Utflykt Gådeå by.

Torsdag 23/3

Utflykt och besök hos Papper och Stygn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar