Våra foton är klickbara för större version. Fotona är skyddade enligt upphovslagen och får inte användas av utomstående.


söndag 21 augusti 2016

Utflykt med tisdagsgruppen

10/11 2015, turen gick till Värptjärn igen. Fast idag med andra gruppen. Värptjärn är en plats man kan återvända till om och om igen.....så vackert, så lugnt, så stilla.

Vi tänkte plocka lite mer material till kransbindning. Det är ju två grupper som ska binda kransar och då går det ju åt lite. Lugnet och stillheten lockade också, den vackra naturen vi har alldeles runt hörnet.

Vi hade riktigt tur med vädret, det var kyligt i luften, men solen sken och det var alldeles vindstilla. Vattnet låg som en spegel mitt i skogen utan en krusning på ytan,

En promenad, samma runda som förra veckan (och den här gången gick jag inte vilse!) gick vi. En vacker promenad och alldeles lagomt lång.
Efter en dryg timme i höstkylan kände vi oss redo att återvända till Norrgården och en kopp varmt kaffe/te. Jag är säker på att alla mådde riktigt gott när vi bökade ner oss o sofforna med varm dryck och stilla samtal. 

Nästa vecka ska vi musta äpplen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar