Våra foton är klickbara för större version. Fotona är skyddade enligt upphovslagen och får inte användas av utomstående.


tisdag 23 augusti 2016

v8 - Frösådder, Täljning och Omskolning

Veckan började med Livsenergi med Linda. Som vanligt bjöds vi på en skön och matnyttig lektion som ger oss redskap att jobba med oss själva och vårt mående. Avslappningsstunden börjar bli veckans höjdpunkt, den man längtar efter. Så ohyggligt skönt att få möjligheten att ligga ner och låta kroppen bara vara.

På onsdagen sådde vi fröer. Olika fröer kom i jorden och vi lärde oss om hjärtblad och karaktärsblad och skillnaden mellan dom. Vi skolade om våra chiliplantor som vi sådde första veckan och som redan behövde nya, lite större krukor. Vi avslutade onsdagens träff med gott fika och härligt samtal nere i växthuset. Vi var överens om att vi alla kände livsandarna vakna till liv igen av värmen och ljuset som stunden i växthuset bjöd oss på.

Länsmuseet Murberget besöktes på torsdagen. Där var vi för att tälja. En supermysig stund tillsammans runt bordet med varsin träbit, vass kniv och plåstret inom räckhåll. Inga skador, men en hel del fina fåglar blev det! Och gott fika! Och påfyllnad av energi.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar