Våra foton är klickbara för större version. Fotona är skyddade enligt upphovslagen och får inte användas av utomstående.


tisdag 23 augusti 2016

v11 - Ny grupp, självkänsla och tulpanodling

Veckan började med en helt ny grupp som kommer att vara här på förmiddagarna. 4 härliga tjejer har blivit en del av vår växtkraft! För dessa tjejer bestod första dagen av information och ett besök i vårt växthus och i trädgården.

Eftermiddagsgruppen hade som vanligt livsenergi tillsammans med Linda på tisdagen. Självkänsla/självförtroende var temat denna tisdag. Många kloka råd och nya verktyg för att jobba med hur vi uppfattar oss själva fick vi med oss!

På onsdagen var det bär och grönt hela dagen. Eftermiddagsgruppen fick plantera om tomater i lite större krukor.. SEdan packade vi fikakirgen och gick ner i växthuset för att njuta. Helt underbart!

Torsdagen ägnades åt utflykter. Förmiddagstjejerna åkte till smitingen/klubbsjön och på eftermiddagen styrde vi bilen mot tulpanodlingen i Målsta utanför Sundsvall. Jätteintressant och vårkänslorna vaknade verkligen till liv av att se ca 70 000 st tulpaner i varierande blomningsfas. Det avslutad årets första riktiga vårvecka med takdropp, sol och temperaturer upp emot 15 grader.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar