Våra foton är klickbara för större version. Fotona är skyddade enligt upphovslagen och får inte användas av utomstående.


tisdag 23 augusti 2016

v15 - Bokvikning, cheescake och lamm

Veckan startade med bokvikning.
Vi tar gärna vara på gammalt och gör nytt av, här fick gamla böcker nytt liv som ett smycke istället för att kastas på tippen.
Vi valde varsin gammal bok och sedan vek vi varsitt hjärta. 50 vik sedan var boken klar att dekoreras.
Inget avancerat, men avkopplande och roligt.
På eftermiddagen var det livsenergi med Linda, och Karin slog oss än en gång med häpnad över sin bakkonst med en supergod, och vacker, cheescake med lingon. Vi blir bortskämda vi! :-)

Onsdagen gav oss en tur till Gådeåodlingen, det finns såklart inte så mycket att göra där ute, men planeringen har ju börjat, och vår nya förmiddagsgrupp var där för första gången och fick planerna presenterade för sig. Vi hade den äran att få njuta av tre dagar gamla lamm också. Bara en sån sak!
Eftermiddagen spenderades i växthuset där omplantering av småplantor gjordes, och så tog vi vårt eftermiddagste där, så gott och så välgörande!

Torsdagar är ju vår utflyktsdag om någon har missat det :-)
Den här torsdagen åkte vi till naturbruksgymnasiet Nordvik både på förmiddag och eftermiddag. Där finns alltid massor att se, både djur och växter. Vi träffade på små lamm där också, och under smådjursvisningen fick vi gosa både med marsvin, kaniner och ormar...:-)
En härlig veckan har nått sitt slut, nästa vecka väntar nya äventyr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar