Våra foton är klickbara för större version. Fotona är skyddade enligt upphovslagen och får inte användas av utomstående.


tisdag 23 augusti 2016

v19 - Tankevurpor, Potageförberedelser och långa rader av tomater!

Tisdagar har blivit vår livskraftsdag, så även den här veckan. Linda tankar på våra verktygslådor med strategier hur vi ska tackla våra tankar, hur vi ska boosta våra självförtroenden och hur vi ska knocka tankevurporna. Härligt energigivande stunder, allra helst avslappningen som jag tror vi alla måste bli bättre på! Att helt enkelt ta oss den tiden till total avslappning både mentalt och fysiskt.

Onsdagen ägnades åt sådder. Vi sådde fröer till blommor och grönt som ska pryda vår trädgård, men i första hand vår odling i Gådeå. Potagen ska ju fyllas och vi ska ha grödor att skörda till hösten som det ska förädlas av. Då går det åt lite. Spännande!

Torsdagen betyder ju utflykt och den här torsdagen styrde vi mot Söråker och en tomat- och gurkodling. Det var intressant och inspirationsgivande. Långa rader av tomatplantor fyllde växthusen. Även lite annat smått och gott fanns att njuta av. Utflykten avslutades ute vid havsbandet, med en imponerande utsikt där hav och himmel möttes i en vacker horisont. Små gamla fiskestugor och ett litet kapell skapade en vacker sen tillsammans med solen, havsglittret och måsarnas skrik. Jag tror att vi alla mådde gott i själen efter den utflykten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar