Våra foton är klickbara för större version. Fotona är skyddade enligt upphovslagen och får inte användas av utomstående.


tisdag 23 augusti 2016

v9 - Marmeladkokning, microleaf och kolbullar!

Eftersom Linda hade uppehåll den här veckan med Livsenergin, ägnades veckans första dag åt marmeladkokning. Rabarber och rabarber/mynta. Gott gott!

På onsdagen började vi dagen med att så lite microleaf av olika sorter, bland annat grönkål, solros och ärtskott. Ska bli gott att prova i en sallad framöver! När vi var färdiga med frösådden, traskade vi ner till vårt vackra växthus för att ta pelargonsticklingar. Nu är det hög tid att väcka pelargonerna med lite kärleksfull omtanke i form a ny jord och en rejäl klippning. Då passar vi på att ta vara på de små sticklingar som blir. Nu känns det verkligen att våren är på väg!

Torsdagen spenderades återigen på Länsmuseet Murberget, den här gången för att få smaka kolbullar. Att sitta runt en öppen eld i den vackra miljön är skönt för alla själar. Vi borde alla bli bättre på att ta vara på dom små stunderna och göra saker som våra själar må bra av!


Ett härligt slut på veckan för oss alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar