Våra foton är klickbara för större version. Fotona är skyddade enligt upphovslagen och får inte användas av utomstående.


tisdag 23 augusti 2016

v10 - Mål och motivation, ärtskott och soldis

Veckan startade med Livsenergi tillsammans med Linda! Lika intressant och lärorikt som vanligt. Vi talade om motivation och mål den här tisdagen.

På onsdagen gjorde vi en supergod och jättenyttig sallad av rödbeta, morot och palsternacka som vi kokade lätt. Sedan adderade vi ärt-och solrosskott, spenatblad, fetaost och solroskärnor. En underbart vitlöksdoftande vinegrätt ringlades över salladen.

Torsdagen bjöd på utflykt. Vi hade bra tur med vädret då solen sken från en klarblå himmel och fåglarna kvittrade ikapp. Men det visade sig att vid havsbandet, dit utflykten gick, låg soldiset tätt.
Det var knappt man såg havet, eller ens solen faktiskt. Men inte gjorde det oss något, vi tände en brassa och njöt av en kopp varm choklad medan vi kikade hur långt olika träd kommit i vårens utveckling. Vi hade plockat med oss några kvistar var av björk, lind och lönn. Helt enkelt en härlig avslutning på en fin vecka!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar