Våra foton är klickbara för större version. Fotona är skyddade enligt upphovslagen och får inte användas av utomstående.


tisdag 23 augusti 2016

v14 - Livsenergi, frösådder och utflykter

Veckan började med gruppsamtal om livsenergi med Ingela och Elisabeth med förmiddagsgruppen. På eftermiddagen var det dags för livsenergi med Linda och den här träffen gick lite djupare så vi fick alla lite extra att fundera över.

Onsdagen gick i odlarens tecken. På förmiddagen sådde vi frön av bland annat tagetes och bärmålla. På eftermiddagen fortsatte vi med omplanteringen av pelargonerna. Det finns många såna i växthuset så det tar sin lilla tid :-) Alltmedan regnet smattrade mot taket fick pelargonerna ny jord och små sticklingar togs och sattes i jord.

Torsdagen bjöd på utflykt både på förmiddag och eftermiddag som sig bör en torsdag här på Vårsta Växtkraft.
Förmiddagsutflykten gick till Västanåfallet i Viksjö, ca 3 mil från Härnösand. Där grillades korv i solen och ingen kände egentligen för att åka hemåt.
På eftermiddagen gick färden mot Sälsten, ett av Härnösands små smycken och ett populärt utflyktsmål. Alldeles vid havsbandet. Där sitter man på en bänk och ser både berg, hav och horisont. Korv grillades över öppen eld och diskussionerna handlade om stort och om smått. Vi hade tur med vädret även på eftermiddagen, solen räckte även till oss...:-)En härlig vecka fylld med fina intryck är över och nu hoppas vi på mycket sol och skön avkoppling under helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar